Screening cancer de col uterin: analize gratuite la Spitalul Clinic Filantropia

pexels-mart-production-7089387-scaled.jpg

De la 1 septembrie 2023, la Spitalul Clinic Filantropia din Capitală se efectuează teste gratuite  pentru femeile din București și din țară.

Pachetele de screening combinat (formate din examen Babes Papanicolaou si tipaj HPV) sunt decontate de Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului București (CASMB).

Aceste testări sunt recomandate femeilor cu vârsta între 21 și 65 de ani, din București și din țară.

Pachetele de screening combinat sunt disponibile gratuit, decontate de Casa de Asigurări în baza cardului de sănătate și a cărții de identitate, fără bilet de trimitere, dar în sistem programat.

Programările se pot face online, pe site-ul spitalului: https://programari.spitalulfilantropia.ro/programarionline, în cadrul specializării Obstetrică-Ginecologie.

Proiectul “Împreună învingem cancerul” este realizat cu sprijinul

Proiectul este derulat de grupul de Oncologie din cadrul ARPIM și companiile membre ARPIM, alături de revista Politici de Sănătate
DISCLAIMER Medical: Informațiile de pe platformă sunt furnizate numai pentru informații generale. Nu trebuie privite ca un sfat medical și nu trebuie să reprezinte un înlocuitor al consultării profesionale cu un furnizor de asistență medicală calificat și familiarizat cu nevoile dumneavoastră medicale individuale.
Termeni și condițiiPolitica de confidențialitate
Toate drepturile rezervate - Asociația Română a Producătorilor Internaționali de Medicamente