Vă rugăm să ne acordați câteva minute pentru completarea chestionarului destinat asociațiilor de pacienți.

Politica de confidențialitate

Confidențialitate

Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, numărul de telefon sau adresa de e-mail a dumneavoastră pe care o transmiteți pe site, prin intermediul formularului de contact, prin poștă electronică sau prin altă modalitate vor fi folosite în conformitate cu Notificarea Privind Confidențialitatea (Accesul se face prin Site). Orice alt fel de comunicări sau materiale pe care le transmiteți pe acest site, precum întrebări, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidențiale și neprotejate de drepturi de proprietate intelectuală determinate.

Colectarea de date cu caracter personal

Dorim să vă informăm că datele dvs. personale, cele necesare pentru completarea formularului de contact de pe site-ul www.cancer-plan.ro, secţiunea Contact, sau orice alte date pe care le veţi trimite în mesajul dumneavoastră sunt prelucrate de ARPIM exclusiv în scopul contactării și a gestionării mesajelor dvs., pe întreaga durată necesară realizării acestui scop. Datele furnizate pe calea menţionată mai sus nu vor fi stocate în baza de date a ARPIM şi vor fi şterse după ce scopul corespondenţei a fost atins.

Dacă sunteţi reprezentant mass-media şi doriţi ca datele dumneavoastră cu caracter personal – nume, prenume, adresa de e-mail şi numărul de telefon – să fie stocate în vederea primirii de informaţii distribuite de mass-media în atenţia reprezentanţilor media, vă rugăm să menţioanţi în mod expres acest lucru, în mesajul pe care ni-l trimiteţi, fie prin formularul de contact de pe site-ul www.cancer-plan.ro,  fie prin e-mail la adresa menţionată pe site.

De asemenea, deoarece respectăm normele Noului Regulament European privind protecția datelor cu caracter personal (GDPR), ce intră în vigoare începând cu 25 mai 2018, vă rugăm să aveţi în vedere că vă putem şterge datele dumneavoastră din baza noastră de date dacă ne informaţi acest lucru în mod expres într-un mesaj trimis fie prin formularul de contact disponibil pe site-ul www.cancer-plan.ro, fie printr-un mesaj transmis prin poşta electronică la adresa dataprotection@arpim.ro.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să consultați site-ul nostru www.cancer-plan.ro, secțiunea Informarea privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Politica de cookie

Acest website folosește cookie-uri pentru a oferi o experiență personalizată de navigare și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor noștri în administrarea site-ului și a rețelelor de socializare ARPIM informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.

Prin continuarea navigării pe website-ul www.cancer-plan.ro, înțelegeți și sunteți de acord ca ARPIM să colecteze datele dumneavoastră cu caracter personal furnizate, în scopul analizei restrictive a interacțiunii dumneavoastră cu site-ul www.cancer-plan.ro, pe durata necesară îndeplinirii acestui scop. Declarați că ați citit Informarea privind prelucrarea datelor cu caracter personal disponibilă pe pagina ,,Politica de confidențialitate”. Conform Regulamentului (UE) 2016/679, beneficiați de dreptul de a fi informat, dreptul de acces, de intervenție asupra datelor (rectificare, actualizare, ștergere), dreptul la portabilitate, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a formula plângere. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere către persoana responsabilă la adresa: dataprotection@arpim.ro.

ARPIM respectă Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, modificată și completată, precum și Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice.

ARPIM respectă prevederile Regulamentului (UE) nr. 679/2016 al Parlamentului European și al Consiliului Uniunii Europene privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date – GDPR. Acest regulament asigură o protecție suplimentară referitoare la datele tale personale.

Proiect realizat cu sprijinul

Proiectul este derulat de grupul de Oncologie din cadrul ARPIM și companiile membre ARPIM, alături de revista Politici de Sănătate
DISCLAIMER Medical: Informațiile de pe platformă sunt furnizate numai pentru informații generale. Nu trebuie privite ca un sfat medical și nu trebuie să reprezinte un înlocuitor al consultării profesionale cu un furnizor de asistență medicală calificat și familiarizat cu nevoile dumneavoastră medicale individuale.
Termeni și condițiiPolitica de confidențialitate
Toate drepturile rezervate - Asociația Română a Producătorilor Internaționali de Medicamente