Licitații pentru achiziții servicii în domeniul oncologiei

Potrivit planului de lucru pentru anul 2022 al Agenției Executive pentru Domeniile Sănătății și Digital (HaDEA), aceasta urmează să lanseze cereri de oferte deschise (achiziții publice) pentru servicii în domeniul oncologiei.

Astfel, în perioada imediat următoare va fi lansat un apel ce are în vedere contractul-cadru (FWC) pentru a sprijini revizuirea acquis-ului privind controlul tutunului (conform Planului European de Combatere a Cancerului).  În octombrie, va fi lansată o cerere de ofertă deschisă pentru un studiu privind obstacolele pe care le întâmpină supraviețuitorii de cancer în revenirea la locul de muncă. Acesta va cuprinde cartografierea politicilor naționale de ocupare a forței de muncă și de protecție socială și identificarea obstacolelor. Bugetul orientativ este de500. 000 de euro. Tot în octombrie, va fi lansat și un apel pentru un studiu privind elaborarea unui cod de conduită privind accesul echitabil al supraviețuitorilor de cancer la serviciile financiare. Acesta va cuprinde implicarea părților interesate, un cod de conduită, asigurarea faptului că numai informațiile necesare și proporționale sunt utilizate pentru evaluarea eligibilității solicitanților pentru produse financiare, recomandări pentru o eventuală acțiune de reglementare la nivelul UE. Bugetul orientativ este de 2.000.000 de euro Anunțul a fost făcut de Agnes Mathieu-Mendes Șef de unitate HADEA.A.2 în cadrul unui eveniment despre Programul EU4Health 2021-2027. Informații complete despre apeluri urmează să fie disponibile aici.

Proiectul “Împreună învingem cancerul” este realizat cu sprijinul

Proiectul este derulat de grupul de Oncologie din cadrul ARPIM și companiile membre ARPIM, alături de revista Politici de Sănătate
DISCLAIMER Medical: Informațiile de pe platformă sunt furnizate numai pentru informații generale. Nu trebuie privite ca un sfat medical și nu trebuie să reprezinte un înlocuitor al consultării profesionale cu un furnizor de asistență medicală calificat și familiarizat cu nevoile dumneavoastră medicale individuale.
Termeni și condițiiPolitica de confidențialitate
Toate drepturile rezervate - Asociația Română a Producătorilor Internaționali de Medicamente